Via via hadden wij al prachtige foto’s van Diana gezien. Wij konden dan ook niet wachten om zelf foto’s door haar te laten maken.
Diana pakt dit van begin tot eind gedegen aan. Ze heeft een persoonlijke benadering waarbij ze een duidelijk beeld krijgt van wat de wensen zijn. Ze doet heel veel voorwerk. Ze bezoekt locaties, maakt daar testfoto’s, koppelt dit terug, geeft nog adviezen mee voor kleding en dergelijke, waarbij ze ook telkens controleert of dat wel in de lijn met de wensen en verwachtingen van de klant is.

En dan de dag van de fotoshoot zelf. Diana kan heel goed met kinderen en dieren omgaan en gaat tussendoor helemaal op in haar werk. Ze tijgert als een soort sniper met haar apparatuur door de bossen en weet telkens de mooiste momenten vast te leggen. Toen onze dochter tijdens de shoot de pony naast haar spontaan een kusje gaf, riepen wij: “Heb je die?!” en ja hoor! Gelukt. Naast een mooie ervaring rondom en tijdens de shoot, hebben we de mooiste foto’s gekregen. Prachtige herinneringen zijn vastgelegd en worden gekoesterd. Een echte kunstenaar vinden wij Diana. Ook qua nazorg zijn wij enorm tevreden.

Héél hartelijk dank Diana! Wij hopen jaarlijks een mooie shoot bij jou te reserveren. Ik merk dat ik nu al ben aan het bedenken wat voor mooie mogelijkheden jij weer zult bedenken. We kijken ernaar uit.

Liefs van Peter, Agnes en Marit.

 

 

Ik had alleen maar durven dromen over onze foto shoot.
Totdat jij deze wens voor mij in vervulling liet gaan. ❤❤
en niet te vergeten de eigenaresse van mijn droom busje een VW T1 busje.

Cindy Janssen

 

 

Diana maakt mega leuke foto’s.

Een echte topper!

Johan Hagenaars

 

 

Diana maakt unieke fotorapportages.

Ze zorgt voor de perfecte locatie voor je fotoshoot en het resultaat is in één woord geweldig!

Yvonne Kusters

 

 

In een woord Super! Heel veel geduld en leuke ideeën.

Rachel Wijnen

 

 

Wat een top ervaring! Echt geen woorden voor.

Wat heb jij een engelen geduld en wat was je lief voor onze kleine Nyèn.

Fantastisch mooi resultaat! Een blijvende herinnering van onze 8 maanden oude meid!

Kyra van Megen